Verloop Schoonmaakbedrijf is een onderneming met ruim 20 jaar ervaring in deze branche. Wij zijn werkzaam voor diverse opdrachtgevers waaronder: woningbouwcoöperaties, VvE’s, aannemersbedrijven, makelaars en uiteraard voor particulieren. Wij zijn in het bezit van het SIEV Keurmerk van Branchevereniging SIEV (Schoonmaken Is Een Vak).

Verloop Schoonmaakbedrijf onderscheidt zich door zeer flexibel te zijn, snel te kunnen schakelen, voor elke klus wel een specialist te hebben en door te gaan waar anderen stoppen. Wij zetten net die ene stap meer om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is met het resultaat. Wij doen wat u vraagt en stoppen niet eerder dan dat het gewenste resultaat behaald is.

Verloop Schoonmaakbedrijf hecht veel waarde aan duurzaam en milieubewust ondernemen. Wij verdiepen ons in het maken van milieubewuste keuzes door gebruik van duurzame, ergonomische en milieuvriendelijke producten. Zo wordt de negatieve invloed van de werkzaamheden op het milieu tot een minimum beperkt.

Wij kunnen voor u de volgende werkzaamheden verrichten:

  • Onderhoud kantoorpanden (inclusief glasbewassing)
  • Onderhoud wooncomplexen/gebouwen (inclusief glasbewassing)
  • Schoonmaken van woningen
  • Woningontruimingen
  • Onderhoud/reiniging van alle natuurstenen vloeren
  • Onderhoud/reiniging linoleum, pvc, tapijt en overige vloerbedekking
  • Diverse mutatie sloopwerkzaamheden

Deze werkzaamheden kunnen volgens vaste afspraken wekelijks, maandelijks of eenmalig worden uitgevoerd, dit alles in goed overleg met de opdrachtgever.

U kunt ons ook voor werkzaamheden die hierboven niet beschreven zijn benaderen. Tevens kunnen wij u van alle voorkomende werkzaamheden vooraf een vrijblijvende prijsopgave maken.

Voor vaste klanten zijn wij 24/7 bereikbaar via een speciaal noodnummer.

Je kunt ons vinden in de regio Midden Nederland