21 januari 2021

Op 21 december hebben wij getekend voor de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Deze Code doet een moreel appèl om op een sociaal verantwoorde manier en met respect voor de kwaliteit van de dienstverlening opdrachten uit te zetten, aan te nemen en uit te voeren.

code_verantwoord_marktgedrag_verloop

7 januari 2021

Welkom Alex van Schaik en Rene Beaux bij het team!

Sinds kort hebben wij twee nieuwe mannen in ons team. Alex en Rene. Deze mannen zorgen ervoor dat alle werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Alex van Schaik is nu 6 maanden werkzaam bij ons als kwaliteitscontroleur. Door zijn werkervaring heeft hij een goed gevoel voor de uitvoering van werkzaamheden en kan hij de mensen die het werk moeten uitvoeren op de juiste manier begeleiden.

Rene Beaux is sinds kort werkzaam bij ons als projectleider. Door zijn werkervaring heeft hij een hoop inzichten in het omgaan met bewoners en opdrachtgevers. Hiermee zorgt hij ervoor dat de koppeling tussen de uitvoerende medewerkers, de opdrachtgevers en de bewoners optimaal wordt gehouden.

Het nieuwe jaar is van start gegaan en samen met Rene en Alex zorgen wij met een proactieve houding voor een goede service en het afleveren van kwaliteit. Ons streven is om elke klus die wij uitvoeren door een van deze mannen te laten controleren en/of begeleiden. Zo zetten wij net die ene stap meer om elke klant tevreden te houden!

Team members Verloop Schoonmaakbedrijf


1 december 2020
HOERA! Wij hebben ons VCA-certificering behaald!
Verloop Schoonmaakbedrijf - VCA gecertificeerd

26 februari 2020
Met trots laten wij weten dat wij nu een door SBB erkend leerbedrijf zijn.

17 juli 2019
Wij steunen de Vliegende Herten voor Duchenne!

Voor meer informatie of sponsoring leest u verder op: www.duchenneheroes.nl

29 maart 2019

Johannes Hospitium Vleuten

In 2019 wordt er voor de derde keer een informatiekrant uitgegeven via uitgeverij Ediat Intermediagroep met informatie over het Johannes Hospitium. Deze keer is het thema ‘vrijwilligers in het hospice’.

Het Johannes Hospitium Vleuten, opgericht in 1991, is een huis dat mensen in hun laatste levensfase een gastvrij verblijf biedt met deskundige en liefdevolle verzorging en begeleiding. Het hospitium biedt daarmee een ‘thuis’ voor acht gasten. Het hospitium is en blijft al jarenlang een kwalitatief goed hospitium waar de zorg voor de medemens bovenaan staat. Dit wordt mogelijk gemaakt door de geweldige inzet en betrokkenheid van alle medewerkers en vrijwilligers.

Het Johannes Hospitium is voor een deel afhankelijk van giften van derden, zeker nu de kosten van de zorg steeds meer onder druk komen staan door de strenger wordende eisen en vermindering van de bijdragen van de overheid. Daarom willen zij met deze informatiekrant meer bekendheid geven aan het hospitium en hopen zij daarmee op meer sponsoren en vrijwilligers.

De informatiekrant over het Johannes Hospitium Vleuten verschijnt in april 2019, heeft een oplage van ruim 27.000 exemplaren en wordt verspreid in Vleuten, de Meern en Maarssen in de gemeente Stichtse Vecht.

Verloop Schoonmaakbedrijf heeft door middel van een advertentie in deze krant geholpen de verwezenlijking hiervan mogelijk te maken.

Voor meer informatie over het hospice: www.hospitiumvleuten.nl

22 maart 2019
Stichting Alpe d’HuZes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker.

Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’HuZes, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt.  Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt. In 2019 worden voor de veertiende keer de 21 bochten van de Alpe d’HuZes beklommen.

100% donaties naar kankeronderzoek:
Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Dankzij sponsoren en vrijwilligers kan Stichting Alpe d’HuZes dit evenement organiseren.

Kankerpatiënt centraal:
Bij alles wat Stichting Alpe d’HuZes doet houden zij het belang van de kankerpatiënt voor ogen. Vanaf 2006 is al ruim 162 miljoen euro opgehaald voor kwalitatief hoogwaardig, relevant en baanbrekend kankeronderzoek, altijd in het belang van de patiënt.

100% vrijwilligers: de gehele organisatie wordt gerund door professionals die zich als vrijwilliger inzetten. Van logistiek, catering, medisch tot communicatie en bestuur. Zo kunnen alle donaties volledig naar het Alpe d’HuZes/KWF-fonds.

Verloop Schoonmaakbedrijf heeft een donatie gedaan aan Stichting Alpe d’HuZes voor de koersdag op donderdag 6 juni 2019 om bij te dragen zoveel mogelijk geld in te zamelen tegen deze verschrikkelijke ziekte.

Voor meer informatie over Alpe d’HuZes 2019: www.opgevenisgeenoptie.nl

25 februari 2019
Wij gaan verhuizen, vanaf heden is dit ons nieuwe bezoekadres:

Manitobadreef 6b
3565 CH Utrecht

2 januari 2019
Wij steunen de Vliegende Herten voor Duchenne!

Over de Vliegende Herten:
Een mountainbike team ontstaan uit een vrijwillige brandweerkorps uit De Meern. Een van onze collega’s heeft een zoon met de progressieve spierziekte Duchenne en heeft drie jaar geleden na een oefenavond geroepen dat hij zich in ging zetten om deze verschrikkelijke ziekte de wereld uit te trappen.
De saamhorigheid binnen dit brandweerkorps is zo groot dat er direct meerdere collega’s/vrienden hebben geroepen hem daarbij te steunen en zo is er een team met zeer gemotiveerde fietsers en begeleiders ontstaan.
Voor meer informatie of sponsoring leest u verder op: www.duchenneheroes.nl

24 december 2018
Wij hebben het SIEV Keurmerk behaald!
SIEV certificering Verloop Schoonmaakbedrijf

Bekijk hier ons keurmerk: